Styrelsen

Kostgrupperingar

Vilken typ av mat är det som Medvetna Trossamfundet förespråkar? Detta är något vi suttit och formulerat en längre tid för att kunna hänvisa rätt till olika kommuner. Vi har nu inom kort en färdig blankett som våra medlemmar kan använda och skicka in.

Medlemmar hos Medvetna Trossamfundet har rätt enligt svensk grundlag att få igenom denna kost inom vård och skola, vilket gör att många kommuner utan problem godkänner denna kost precis som icke fläsk för muslimer.

Vilken gruppering känner du att du tillhör av de nedan?

Medvetna Trossamfundet anser att födan till själens heliga tempel, kroppen, behöver vara så rent som möjligt från manipulation och gifter. Intaget av ren föda är viktigt för energiflödet och därmed även våra chakran som är i direkt förbindelse med våra energikroppar och fysiska kroppar. Om våra chakran och energikroppar är i obalans påverkar detta vår kontakt med Moder Jord och Allvetandet negativt.

Intag av kost är en helig stund för de Medvetna, då vi när våra kroppar med positiva vibrationer och får kontakt med Moder Jord i helig samvaro.

Vi har olika grupperingar i trossamfundet, men det som är gemensamt är att vi alla äter kost som är ekologisk och fri från genmanipulation. Kosten är helig för oss. Äggen (i form av höns- och ankägg) ses som oss som en helig symbol för cirkeln utan början och utan slut, samt Mänsklighetens ursprung.

Vi tillber Moder Jord och har från henne fått veta att de spannmål med gluten som nu odlas ofta är så manipulerade att de sänker frekvensen i vår energikroppar vilket gör att vi ej skall äta dessa om vi inte hittar ursprungssädesslag, vi väljer därför även bort soja.

Det är Medvetna Trossamfundets övertygelse att individen har självbestämmanderätt över sitt eget och sin familjs intag av föda, då detta är föda för själens heliga tempel, och skall kunna hålla de energier som sker under de frekvenshöjningar som själens utveckling och kroppens energisystem således innebär. All kost till själens heliga tempel skall vara giftfri och omanipulerad. GMO ses som något högst onaturligt, och är något som Medvetna Trossamfundet motsätter sig.

Våra medlemmar bekänner sig till olika grupperingar i kostfrågan, beroende på hur de ser på kostens frekvenser. Då individens upplevelse är viktigt för oss så har vi delat upp dessa i olika grupperingar.

ALFA

Alfa äter en blandkost som har sitt ursprung från stenåldern, där vi väljer de ursprungliga fullkornsprodukterna och havre (om de är omanipulerade) tillsammans med grönsaker och kött från frigående gräsbetesdjur eller vildfångad fisk. Det viktiga för oss där är levernet för dessa djur, som behöver vara i så naturlig form som möjligt.
Alfa äter rent smör och ren grädde, samt icke homogeniserad mjölk från kor.

 

BETA

Beta äter en blandkost som har sitt ursprung från stenåldern med grönsaker och kött från frigående gräsbetesdjur eller vildfångad fisk. Det viktiga för oss där är levernet för dessa djur, som behöver vara i så naturlig form som möjligt.
De äter mat helt fri från gluten.
Beta äter rent smör och ren grädde, samt icke homogeniserad mjölk från kor av de ursprungliga raserna som skapar A2 kasein. I brist på det godtar de växtmjölk och växtgrädde som t ex kokosgrädde.

 

META

Meta äter inte djur och kan ofta översättas som vegansk kost.
Allt blod anses för Metas som synonymt med själen eller livet, vilket gör att blod från djur ej får sammanblandas i vår kost för att inte påverka våra själar negativt.
Meta ser också ägget som heligt, men äter ägg separerade från helheten, det det för dem är viktigt att äggen inte beblandas med övrig mat. Äggen skall tillagas hela och får inte delas under tillagning. Om Alfa känner att det är blod i äggen genom befruktning så kan de inte ätas.
De äter mat helt fri från gluten.

 

TETA

Teta ses ofta som en förstärkning som någon av grupperna ovan och en striktare variant. De anser att allas frekvens påverkas av platsen de fötts på och av de gener de bär med på, vilket gör att allas frekvenser höjs av närproducerad mat eller mat från den region man har mest påverkan av genetiskt.

 

ZETA

Zeta har i samråd med våra Anunas gjort frekvensscanningar och fått veta vad de kan äta och inte. Det är den mest strikta renlevnadsgrupperingen.

 

Det går att kombinera dessa olika grupperingar, och således bekänna sig till exempelvis Alfa Teta eller Meta Zeta.

#ekologiskt #sojafritt #gmofritt #glutenfritt

Created with